П`ятниця, 26.04.2024, 10:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Початкова школа с. Вигода"...

Категорії розділу
Життя школи [309]
Свята та розваги. Конкурси та відкриті уроки. Відпочинок і дозвілля.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 08
Марія Антонівна Присяжнюк намагається розвивати в учнів 1-4 класів інтерес до німецької мови,підтримувати високий рівень мотивації до її вивчення, виховувати почуття дружби та товариськості, щоб демонструвати належний рівень володіння усною іноземною мовою на уроках та інсценізуючи казки...
Категорія: Життя школи | Переглядів: 835 | Додав: Учитель | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

Природничо-математичний день в рамках проведення Тижня початкової школи проходив весело та цікаво. Першокласниці ознайомлювалися з новою лічильною одиницею – десятком, другокласники – змагались в точності і правильності розв’язування виразів та задач. Інтелектуальний турнір знавців математики перевірив сформованість обчислювальних навичок учнів 3-4 класів, їх уміння застосовувати свої знання при вирішенні нестандартних завдань, щоб визначити Юного інтелектуала нашої школи. Знаючи, як важливо володіти числами, вчимо цифри з дошкільнятами вже з раннього віку, перетворюючи десяток символів на гру і приєднуючи до кожного співзвучну фразу. Якщо підходити до справи творчо, то вчити цифри для дітей зовсім не складно, а цікаво і весело. А тим часом математика – це і орієнтація в просторі, і розвиток логіки, уміння розрізняти кольори, розмір і форму предметів. Заняття математикою дуже добре розвиває інтелект дитини, вчить її думати. А це якраз те, чого ми хочемо добитися від нашого маленького в ... Читати далі »
Категорія: Життя школи | Переглядів: 309 | Додав: Учитель | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок. Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках уславлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості. Саме тому в рамках Тижня початкової школи почесне місце ми відвели казці. А оскільки наша школа тісно співпрацює з дошкільним навчальним закладом "Ромашка", то до активної участі у цьогорічному традиційному Тижні люб'язно запросили і дошкільнят. Спільними зусиллями підготували театралізовані міні-вистави на сучасний лад до улюбленої казки "Рукавичка", яка вчить нас в добрі жити і дружбою дорожити... Вчитель 1-2 класів О.В.Шевчук підготувала з учнями мовний ранок «Мов джерельна вода мова рідного краю», в якому хотіла залучити своїх вихованців до джерел і витоків народної спадщини, підтримувати інтерес до вивчення української мови, сформувати відчуття краси рідного слова, виховувати любов до мови, як джерела спілкування, повагу до рідної землі та її людей. З метою виховання почуття вдячності за ... Читати далі »
Переглядів: 286 | Додав: Учитель | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

Розвиток пізнавального інтересу – одне з головних завдань початкової школи і водночас найважливіший фактор успішності навчання на всіх ступенях освіти. Саме інтерес в такій серйозній справі, як навчання, здатен викликати подив, пробуджувати думку, підштовхувати до відкриттів і знахідок, досліджувати життя в усіх його проявах, створювати позитивний емоційний фон процесу пізнання. Інтерес має одну загадкову властивість: його непросто викликати в дитини, але легко знищити. Хочеться, щоб кожен учень нашої школи розвивався всебічно, і якщо в нього дрімає якийсь талант, то треба, щоб він розкрився на користь йому та іншим. Збільшення навчального навантаження на уроках сьогодні примушує вчителів замислитись над тим, як підтримувати інтерес молодших школярів до навчання. Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення Тижня початкової школи. Усі його заходи мають за мету зацікавити дітей предметами, що вивчають у початковій школі; розвивати тв ... Читати далі »
Категорія: Життя школи | Переглядів: 342 | Додав: Учитель | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz