П`ятниця, 29.03.2024, 09:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Початкова школа с. Вигода"...

Категорії розділу
Життя школи [309]
Свята та розваги. Конкурси та відкриті уроки. Відпочинок і дозвілля.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 21 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
18:42
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

                     

 

Найвища цінність школи – дитина, її життя і здоров’я. 
Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.
В ЗОШ I ступеня с.Вигода з 13 по 17 листопада був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека - у наших руках!», насичений різноманітною за змістом і формою профілактичною роботою з питань здорового способу життя та безпеки життєдіяльності. 
Першокласники разом з класоводом М.А.Присяжнюк обговорювали казки про правила протипожежної безпеки «Пригоди Сірника» та «Ведмедик Михась», переглядали повчальні мультфільми «Сірники – не іграшка, вогонь – не забава!», «Корисні підказки», ознайомилися із комплектацією шкільного пожежного щита. Тітонька Сова запросила хлопчиків та дівчаток на урок правил дорожнього руху «Азбука безпеки на дорозі», щоб в ігровій формі виховувати культуру безпечної поведінки на дорозі. Проводилась профілактика інфекційних захворювань «Обережно, грип!», переглядаючи санбюлетні і пам’ятки, використовуючи народні засоби боротьби із цією хворобою. Найбільше сподобався навчальний тренінг «Надання першої медичної допомоги», а створення колажу «Безпека життя» підвів підсумок Тижня і закріпив набуті знання.
Учні 2-3 класів з учителем О.В.Шевчук розучували фізкультхвилинки та пісню про сигнали світлофора «На вулиці», розігрували різні ситуації на дорозі, провівши практичне заняття в «Школі вуличних наук». Класовод провела з дітьми бесіди «Правила поведінки біля водойми» та «З вогнем погані жарти». Разом з лікарем Будьздоровченком згадували правила боротьби з вірусами та мікробами, адже наше здоров’я – у наших руках.
На уроці безпеки четвертокласники (вчитель Я.Б.Жиловська) повторили правила та ознайомилися з пам’ятками безпечного дитинства.Усний журнал “Народна медицина» розширив та поглибив знання учнів 4 класу про користь лікувальних рослин, а бесіда з використанням презентації «Шкідливі звички» ознайомила з негативними наслідками куріння, алкоголю та наркотиків. Про важливість рятувальних служб хлопчики писали у творі «Рятувальник – професія героїчна», додаючи власні ілюстрації. А вікторина «Юний знавець правил дорожнього руху», що проходила у сім конкурсних етапів, знайшла свого переможця. Ним став Назар Тарасевич. Друге місце посів Максим Герман. Бажаємо усім нашим вихованцям розвивати та поглиблювати свої знання з основ безпеки життєдіяльності, виховувати почуття відповідальності за власне життя та життя товаришів. Бережімо себе!

Категорія: Життя школи | Переглядів: 222 | Додав: Учитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz