Субота, 20.04.2024, 08:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Початкова школа с. Вигода"...

Категорії розділу
Життя школи [309]
Свята та розваги. Конкурси та відкриті уроки. Відпочинок і дозвілля.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 7 » Свято Першої Сповіді та Урочистого Причастя
18:44
Свято Першої Сповіді та Урочистого Причастя

Сьогодні в церкві Усікновення Голови Івана Хрестителя с.Вигода відбулася святкова, урочисто-піднесена і велична подія – Перша Сповідь та Урочисте Святе Причастя, які запам’ятаються як дітям, так і їхнім родичам на все життя. На Божественній літургії першопричасникам було відведено чільне місце біля престолу. Гарно оздоблені свічки у руках маленьких християн своїм вогником очищали їхні чисті душі і всіх тих, хто того дня прийшов до Божого Храму. Хлопчики перший раз у житті сповідалися. Вони просили в Ісуса пробачення за свої гріхи. Діти свідомо йшли до сповіді, адже цілий рік готувалися до цього відповідального і величного кроку у своєму житті. Перед Причастям хлопчики відреклися від сатани і всякого зла. І вже свідомо склали обітницю служити Христові та вірити у Нього. Потім діти приступили до Тайни Євхаристії, проходячи з хресними батьками через велике символічне серце Христове. Отець Андрій Стешин привітав усіх з великим святом, подарувавши кожному першопричаснику пам’ятку. Він говорив про те, як діти вже по життю будуть йти з Ісусом у серці.
Після Літургії священик звернувся із проханням до батьків завжди дбати про духовне виховання дітей. Хресним батькам нагадав про обовзок щоденно молитися за своїх похресників.
Максим
, Саша, Сашко та Назар надовго запамятають день, коли прийняли Пресвяту Євхаристію – що є найбільшим скарбом для безсмертної душі кожного християнина. Вийшовши з церкви з Богом у серці, щасливі, піднесені духом, малі причасники ділились своєю радістю з усіма присутніми, даруючи їм солодощі. Раділи діти, сльози радості блищали на очах батьків, гостей, усіх присутніх. Раділа сьогодні свята Церква, бо прийняла в свої ряди маленьких Христових воїнів. Тож побажаймо їм бути гідними цього високого звання, зростати в любові Божій, і своїм добрим християнським життям свідчити про найбільше щастя та радість, яким є сам ІСУС ХРИСТОС!

      

Категорія: Життя школи | Переглядів: 613 | Додав: Учитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz