Четвер, 25.04.2024, 21:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Початкова школа с. Вигода"...

Категорії розділу
Життя школи [309]
Свята та розваги. Конкурси та відкриті уроки. Відпочинок і дозвілля.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Липень » 12 » Районне відкрите засідання Школи молодого та малодосвідченого вчителя німецької мови на базі ЗОШ І ст. с. Вигода
17:12
Районне відкрите засідання Школи молодого та малодосвідченого вчителя німецької мови на базі ЗОШ І ст. с. Вигода

Засідання школи молодого вчителя для вчителів іноземної мови ЗЗСО району на тему «Використання ігор як шлях підвищення пізнавальної активності учнів на уроках німецької мови в початкових класах»

Районне відкрите засідання Школи молодого та малодосвідченого вчителя на базі ЗОШ І ст. с. Вигода «Використання ігор як шлях підвищення пізнавальної активності учнів на уроках німецької мови»
( вчитель Присяжнюк М.А.). 
Основним завданням сучасного педагога іноземної мови, зацікавленого в результатах своєї праці є постійний пошук , системна робота , апробація нових, нетрадиційних форм і прийомів навчання і, водночас , вдосконалення та відшліфування відомих, традиційних. Сьогодні учасники ШМВ мали можливість познайомитися з творчим доробком вчителя німецької мови Марії Присяжнюк, відвідавши урок у 2 класі « FROHE OSTERN».Цікавим та насиченим був зміст навчального матеріалу, учні демонстрували свої набуті знання з усіх 4-х видів мовленнєвої діяльності. Марія Антонівна створила належні умови для практичного опанування мови кожним учнем , обрала інноваційні методи навчання , використала різноманітні ігри, які допомогли дітям виявити свою активність, уяву, творчі здібності, самостійність, активізувала учнівську пізнавальну діяльність на уроці. Учні виготовили вітальні листівки , привітавши один одного з Пасхою, а вчителям району подарували власноруч зроблені невеличкі кошички із великоднім зайчиком , писанкою та солодощами . 
Особливу увагу привернув позакласний захід « Традиції святкування Світлого свята Великодня в Німеччині », де учні початкових класів грали цікаві театралізовані сценки, декламували вірші, співали пісні, танцювали тощо. 
Завершальним етапом було обговорення та обмін досвідом всіма учасниками ШМВ у рамках методичної проблеми, де спільно виробили методичні рекомендації щодо опанування інноваційними технологіями й упровадження їх в освітній процес. Активну участь в роботі засідання Школи молодого та малодосвідченого вчителя німецької мови взяв заступник директора ЗОШ І-ІІ ст. с. Дунів Горин А.П., на якому відзначив творчий потенціал педагога , яка постійно підвищує ефективність та якість надання освітніх послуг своїм вихованцям.

 

Переглядів: 156 | Додав: Учитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz