Четвер, 28.03.2024, 22:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальна установа "Початкова школа с. Вигода"...

Категорії розділу
Життя школи [309]
Свята та розваги. Конкурси та відкриті уроки. Відпочинок і дозвілля.
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Серпень » 28 » Канікули з Богом
15:23
Канікули з Богом

Щасливі обличчя, яскраві посмішки, неймовірні емоції - таким видався усім учасникам та організаторам День з Христом, який проводився на парафії Усікновення Чесної Голови Івана Хрестителя с.Вигода 19 липня 2019 року Божого з благословення пароха Андрія Стешина під назвою «Канікули з Богом». Діти цікаво та весело провели дозвілля на свіжому повітрі у духовному зростанні та фізичному загартуванні, адже добрий Господь благословив усіх нас сонячною погодою та своєю Божою ласкою.
За цей короткий час маленькі та юні парафіяни нашої церкви встигли насолодитися багатьма принадами християнського таборового життя. Допомогли їм в цьому студентки Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського – Андріана та Марія, а також семінарист Івано-Франківської духовної семінарії імені священномученика Йосафата Кунцевича - Василь Тимофійчук, які і подбали про змістовне дозвілля наших парафіян. Адже діти не лише відпочивали та веселилися, але й слухали курси катехизації: для них проводилися духовні науки, на яких дівчата та хлопці мали можливість поповнити свої, набуті раніше, знання про Бога, дізнатись щось нове, навчитись любити і поважати своїх друзів та батьків, бути добрими й милосердними, а також збагатити свій внутрішній світ. Зранку усі учасники взяли участь у святковому богослужінні, разом читали молитви «Отче наш» та «Символ Віри», приступали до Святих Тайн Сповіді і Євхаристії, прослухали цікаву лекцію про Сім святих Тайн, короткі огляди і пояснення яких допоможуть краще зрозуміти обряди Христової Церкви з середини, відкрити та відчути те об'явлення Бога, яке містять в собі християнські Таїнства. Після виготовлення стіннівки, де кожен проявив свої художні здібності, усіх чекав смачний обідній перекус та відпочинок на килимках, під час якого молоді аніматори розучували з дітьми християнські пісні…Впродовж другої половини дня веселі зарядки, жваві танці та різноманітні банси стимулювали хлоп’ят та дівчат бути рухливими і позитивними. Командні ігри та завдання, що проводились з певною виховною метою, вчили учасників справедливості, чесності та відповідальності, а «Велика гра» перевірила кожну команду на дружність і вміння об’єднатися для перемоги. На завершення спекотного дня було ще трохи запальних бансів біля ватри і частування смачним морозивом. Після молитви за оздоровлення отець Андрій благословив дітей через помазання єлеєм та окропленням свяченою водою.
Від імені всіх учасників висловлюю подяку нашому пароху – Андрію Стешину, який зумів згуртувати хлопчиків та дівчат для спільної молитви, молодим аніматорам та усім, хто жертовно віддав свій час і зусилля для праці з дітьми, хто так організовано долучився до проведення Дня з Христом, хто старався запалити іскру любові, добра та милосердя у душах дітей. А день дійсно показав, що християнська молодь вміє по-справжньому веселитися і радіти Богом даному життю.

Категорія: Життя школи | Переглядів: 192 | Додав: Учитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz